Mimpi Makan Di Warung

Ramai orang sekarang terutama golongan muda suka berkumpul dengan rakan-rakan sambil menjamu selera di warung atau kedai kopi. Satu aktiviti santai yang baik, jika sekali-sekala dilakukan, yang boleh mendekatkan hubungan dengan kawan-kawan dan berkongsi pengalaman masing-masing. Tapi pernahkah pula anda bermimpi makan di warung?

Tafsir Mimpi Makan di Warung

Dikatakan orang yang bermimpi makan di warung bersama ramai teman-temannya, ia kemungkinan membawa makna si pemimpi akan dilimpahi rezeki dalam masa terdekat.

Jika mimpi makan di warung secara bersendirian atau seorang diri pula, ia mungkin memberi erti bahawa si pemimpi akan menemui kegagalan dalam usaha yang sedang dilaksanakannya.

Sekiranya bermimpi anda yang menjadi tuan punya warung atau menjadi pelayan di warung, dikatakan ia memberi alamat bahawa si pemimpi akan menukar kerjanya atau beralih ke bidang lain.

rahsia mimpi:

mimpi kedai . mimpi makan di warung . tafsir mimpi makan di kedai . arti mimpi makan di warung . mimpi makan di kedai . arti mimpi warung ramai . arti mimpi makan diwarung .

Comments

  1. azman says

    saya ada bermimpi pada malam yang sama iaitu :
    a)saya bersama seorang kawan di kedai makan mewah tetapi saya tidak makan
    B) saya melihat abang kandung dengan kawannya sedang makan
    =boleh tafsir apa maksudnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *