March 29, 2015

Mimpi Makan Di Warung

Tafsir Mimpi Warung

Ramai orang sekarang terutama golongan muda suka berkumpul dengan rakan-rakan sambil menjamu selera di warung atau kedai kopi. Satu aktiviti santai yang baik, jika sekali-sekala dilakukan, yang boleh mendekatkan hubungan dengan kawan-kawan dan berkongsi pengalaman masing-masing. Tapi pernahkah pula anda bermimpi makan di warung?

Dikatakan orang yang bermimpi makan di warung bersama ramai teman-temannya, ia kemungkinan membawa makna si pemimpi akan dilimpahi rezeki dalam masa terdekat.

Jika mimpi makan di warung secara bersendirian atau seorang diri pula, ia mungkin memberi erti bahawa si pemimpi akan menemui kegagalan dalam usaha yang sedang dilaksanakannya.

Sekiranya bermimpi anda yang menjadi tuan punya warung atau menjadi pelayan di warung, dikatakan ia memberi alamat bahawa si pemimpi akan menukar kerjanya atau beralih ke bidang lain.

rahsia mimpi:

mimpi kedai . mimpi makan di warung . tafsir mimpi makan di kedai . mimpi makan ramai ramai . mimpi sedang makan . mimpi punya warung . mimpi makan bersama kawan .
m4s0n501

Comments

  1. saya ada bermimpi pada malam yang sama iaitu :
    a)saya bersama seorang kawan di kedai makan mewah tetapi saya tidak makan
    B) saya melihat abang kandung dengan kawannya sedang makan
    =boleh tafsir apa maksudnya

  2. mimpi memberi orang luar makan, apakah maksud sebaliknya

Speak Your Mind

*