Mimpi Pakai Pakaian Putih

Tafsir Mimpi Memakai Pakaian Putih

Mungkin ada sesetengah yang terfikir bahawa mimpi memakai pakaian putih membawa maksud akan mati… maklum sajalah bukankah apabila mati biasanya dikafankan dengan kain putih.

Walau bagaimana pun, menurut tafsiran yang ditemui mimpi memakai kain atau pakaian berwarna putih dikatakan membawa maksud yang baik iatu si pemimpi akan beroleh kebaikan. Namun, dalam hal mimpi ini besar kemungkinan ia lebih menepati jika pakaian itu serba putih. Jika setakat baju sahaja yang putih, manakala seluar pula lain warnaya kemungkinan ia merujuk pula kepada makna yang berbeza.

rahsia mimpi:

mimpi pakai baju putih . mimpi memakai baju putih menurut islam . mimpi memakai baju putih . mimpi baju putih . tafsir mimpi pakai baju putih . arti mimpi memakai baju putih menurut islam . tafsir mimpi memakai baju putih .

Comments

  1. LAILAH BINTI ASAI says

    Saya bermimpi bertemu dengan kekasih yg lama sudah berpisah….Dalam mimpi saya tue dia memeberikan saya sesuatu untuk saya betulkan ia seperti loket…setelah itu dia telah memeluk aku dengan erat memohon maaf kerna meninggalkan aku tanpa pesan apa apa..dia cium dahi aku sambil memeluk erat erat…,kami pernah bercinta dan berpisah selama 4 tahun….saya masih menunggu mengharap yg dia akan kembali…..setelah itu Allah telah ketemukan kami sekali lagi di saat itu betapa bahagianya saya…..tapi kami sekali lagi telah di pisahkan dia pergi begitu saja…dan telah memberi kan saya kalung dan cincin..berapa hari ini saya nekad tidak mahu ingat dia lagi..tapi kenapa smlm dia muncul dlm mimpi saya. ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *