Tafsir Mimpi Bunuh Orang

Tafsir Mimpi Bunuh

Menurut tafsirannya, sekiranya seseorang itu bermimpi membunuh orang, itu tandanya si pemimpi berkemungkinan akan beroleh keuntungan besar.

Manakala, jika bermimpi anda sendiri yang dibunuh orang, kemungkinan itu merupakan alamat bahawa si pemimpi akan mendapat kesakitan atau kemudaratan dalam kesihatan.

rahsia mimpi:

mimpi membunuh orang . mimpi kena bunuh . maksud mimpi bunuh orang . mimpi membunuh . tafsir mimpi membunuh orang menurut islam . Tafsir mimpi membunuh orang . mimpi bunuh orang menurut islam .

Comments

  • Mimi hashim says

   Ape yang kau merepek ni. Kalau nAk tanya pakai ayat yang orang boleh faham bila membacanya. Janganlah type merapu cam ni. Maaf ye puan sbb saya marah ni, sy baca lbh 10 kali soalan puan ni tetap saya tak faham!!

 1. says

  itu tandanya kamu ada mendapat keuntungan yg besar dan dipertemukan dalan untuk beroleh rezeki yg berganda tanpa disangka sangka dan sesungguhnya itu diatas kehendak ilahi,..isyaallah mudah mudahan..

 2. Hana says

  Salam… Ank sy bermimpi pergi ke majlis kahwin dn kami sekeluarga dibunuh,ap maksud mimpi itu?? Sy harap dapat jawapan ye secepat mungkin dari pihak tuan.. Terima kasih…

 3. wan fadzly says

  Salam.. saya bermimpi terlibat dalam satu kes pembunuhan. Sy tidak membunuh, tapi keluarga sy yg membunuh org lain. Dan dlm mimpi itu sy telah bersubahat dgn keluarga sy tentang pembunuhan itu.. boleh puan atau En jelaskan kpd sy.. apa maosud mimpi tersebut..?

 4. Cristiano Ronaldo says

  Assalamualaikum..i ni player real madrid…so mlm td i mimpi i nikah 4…apa petanda?adakah ini petanda i akan score 4 gol esok?

 5. mohd amirudin bin mohd kamal says

  salam..sy nak tanya semalam sy ada mimpi perompak nk rompak umah sy n sy bergelut dan terlikam ke dua2 perompak tersebut sampai mati..apa maksud yer..mintak peneragan dari pihak tuan..wslam..

 6. azura says

  Saya brmimpi suami sya nk bunuh saya dan dalam masa sya nk elak pisau tu terkena tngan saya …dan luka tu xda darah dan sngat dalam..apa maksudny ya…

 7. mama arin says

  assalamualaikum . . saya nak tanya nie . . dah dua kali saya mimipi saya terlanggar seorang kanak-kanak . . lepastu saya bungkus mayat budak tu dan tapuk dalam sebuah rumah . . saya di tuduh membunuh . . saya hairan la , dah dua kali mimpi benda yang sama . .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *