October 25, 2014

Tafsir Mimpi Bunuh Orang

Tafsir Mimpi Bunuh

Menurut tafsirannya, sekiranya seseorang itu bermimpi membunuh orang, itu tandanya si pemimpi berkemungkinan akan beroleh keuntungan besar.

Manakala, jika bermimpi anda sendiri yang dibunuh orang, kemungkinan itu merupakan alamat bahawa si pemimpi akan mendapat kesakitan atau kemudaratan dalam kesihatan.

rahsia mimpi:

mimpi membunuh orang . maksud mimpi bunuh orang . mimpi kena bunuh . mimpi membunuh . tafsir mimpi membunuh orang menurut islam . Tafsir mimpi membunuh orang . arti mimpi membunuh orang .
m4s0n501

Comments

  1. wan fadzly says:

    Salam.. saya bermimpi terlibat dalam satu kes pembunuhan. Sy tidak membunuh, tapi keluarga sy yg membunuh org lain. Dan dlm mimpi itu sy telah bersubahat dgn keluarga sy tentang pembunuhan itu.. boleh puan atau En jelaskan kpd sy.. apa maosud mimpi tersebut..?

  2. Cristiano Ronaldo says:

    Assalamualaikum..i ni player real madrid…so mlm td i mimpi i nikah 4…apa petanda?adakah ini petanda i akan score 4 gol esok?

  3. mohd amirudin bin mohd kamal says:

    salam..sy nak tanya semalam sy ada mimpi perompak nk rompak umah sy n sy bergelut dan terlikam ke dua2 perompak tersebut sampai mati..apa maksud yer..mintak peneragan dari pihak tuan..wslam..

  4. Saya brmimpi suami sya nk bunuh saya dan dalam masa sya nk elak pisau tu terkena tngan saya …dan luka tu xda darah dan sngat dalam..apa maksudny ya…

Speak Your Mind

*