Tafsir Mimpi Hadiah

Tafsir Mimpi Dapat Hadiah

Semua orang sukakan hadiah. Hadiah ialah suatu pemberian yang melambangkan penghargaan kepada seseorang dan juga mencerminkan kemesraan.

Sesiapa yang bermimpi menerima hadiah daripada orang yang berlawanan jantina, iaitu lelaki mendapat hadiah daripada seorang wanita atau sebaliknya, maka itu suatu tanda kemungkinan si pemimpi akan berjaya dalam percintaan dan juga persahabatannya.

Namun, jika sekiranya di dalam mimpi tersebut hadiah yang diterima adalah pemberian seseorang yang sama jantina dengan si pemimpi, dikatakan ia memberi alamat bahawa ada orang-orang yang akan berlaku tidak jujur kepadanya.

Justeru, di dalam pergaulannya perlulah ia berhati-hati agar tidak terlalu mudah menaruh sepenuh kepercayaan terhadap sesiapa pun lebih daripada yang sewajarnya, ekoran kekadang terjadi situasi di mana ‘harapkan pagar, pagar yang makan padi’.

mimpi-mimpi menarik :

rahsia mimpi:

mimpi mendapat hadiah . tafsir mimpi dapat hadiah . arti mimpi mendapat hadiah . mimpi diberi hadiah . tafsir mimpi mendapat hadiah . arti mimpi diberi hadiah . Tafsir mimpi diberi hadiah .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *