Tafsir Mimpi Kapal Terbang

Tafsir Mimpi Naik Kapal Terbang

Seseorang yang bermimpi naik kapal terbang yang mana kapal terbang itu sedang bergerak di udara, ia kemungkinan memberi suatu alamat baik iaitu segala cita-cita si pemimpi akan mencapai kejayaan.

Seseorang yang bermimpi naik kapal terbang bersama-sama kekasihnya pula dikatakan itu petanda perkahwinannya akan dilimpahi kebahagiaan.

Jika bermimpi melihat kapal terbang sedang bergerak di udara pula, memberi erti bahawa si pemimpi akan memperoleh kejayaan dalam percintaan.

rahsia mimpi:

mimpi naik kapal terbang . mimpi kapal terbang . tafsir mimpi naik kapal terbang . mimpi melihat kapal terbang . tafsir mimpi kapal terbang . mimpi menaiki kapal terbang . maksud mimpi naik kapal terbang .

Comments

  1. says

    saya akn bernikah pada bulan depan..sejak kebelakangan ni,saya asyik mimpi pasangan saya mempunyai wanita lain..apa maksud mimpi tersebut?

  2. cekyen says

    2 hari yang lalu telah bermimpi kapal terbang besar terbang rendah menghala kelaut dan patah balik terlalu rendah dan bunyi yang kuat lalu terhempas di atas bas sekolah

  3. jay says

    sy bermimpi bawah kapal terbang…mimang nai ke udarah…tapt sebelum mendarat sy dah sedar…apa ke ni petanda nya…baik ke bagamana????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *