December 19, 2014

Tafsir Mimpi Lintah

Alamat Mimpi Lintah

Lintah ialah haiwan parasit yang suka menghisap darah. Justeru, lintah dikatakan melambangkan khianat.

Pendapat mengatakan bermimpi tentang lintah memberi erti yang tidak menyenangkan. Dikatakan bahawa seseorang yang bermimpi mengenai lintah, kemungkinan petanda bahawa akan terjadi kerosakan hubungan persahabatan yang telah terjalin sekian lama dan akan mengambil masa yang sangat lama juga untuk memulihkan persahabatan yang terganggu itu kembali.

Jika demikian halnya, maka eloklah lebih berhati-hati dalam perbuatan dan tutur kata demi mengelakkan hubungan mesra dengan rakan-taulan yang telah bersemi sekian lama menjadi keruh ekoran salah-faham atau mendengar cakap-cakap orang lain tanpa usul periksa.

rahsia mimpi:

mimpi lintah . tafsir mimpi lintah . maksud mimpi lintah . mimpi rambut gugur banyak . tafsir mimpi lintah menurut islam . arti mimpi lintah . mimpi lintah menurut islam .
m4s0n501

Comments

 1. hancejames says:

  Saya mimpi lintah naik stas badan sewaktu saya tidur. Ini menyebabkan
  Saya jd binggung.. membuat saya terfikir terus..

 2. saya mempunyai seorang kawan ..dia menyatakan kepada saya ..tentang mimpi lintah
  .semasa dia tidur ..dia mimpi lintah ada di atas motor dia
  ..saya tertanya tanya apakah maksud mimpi tersebut?

 3. kurniawati says:

  Mimpi melihat bnyk lintah dikamar sewaan bersama tmn..

 4. hai boleh terangkan pada saya,saya mengalami mimpi lintah di kawasan sawah kaki saya penuh dengan lintah yang terlalu banyak dan ada kepala2 lintah yang terkeluar giginya,boleh terangkan pada saya apa maksud mimpi saya?saya harap sesiapa dapat membantu saya sabab akhir2 ini badan saya banyak lebam2 terutamanya di bahagian kaki dan peha,selalunya selepas saya bangun tidur.adakah ini pekara buruk atau sebaliknya.

Speak Your Mind

*