Tafsir Mimpi Lintah

Alamat Mimpi Lintah

Lintah ialah haiwan parasit yang suka menghisap darah. Justeru, lintah dikatakan melambangkan khianat.

Pendapat mengatakan bermimpi tentang lintah memberi erti yang tidak menyenangkan. Dikatakan bahawa seseorang yang bermimpi mengenai lintah, kemungkinan petanda bahawa akan terjadi kerosakan hubungan persahabatan yang telah terjalin sekian lama dan akan mengambil masa yang sangat lama juga untuk memulihkan persahabatan yang terganggu itu kembali.

Jika demikian halnya, maka eloklah lebih berhati-hati dalam perbuatan dan tutur kata demi mengelakkan hubungan mesra dengan rakan-taulan yang telah bersemi sekian lama menjadi keruh ekoran salah-faham atau mendengar cakap-cakap orang lain tanpa usul periksa.

rahsia mimpi:

mimpi lintah . tafsir mimpi lintah . maksud mimpi lintah . mimpi rambut gugur banyak . tafsir mimpi lintah menurut islam . mimpi lintah hisap darah . mimpi lintah dalam islam .

Comments

 1. hancejames says

  Saya mimpi lintah naik stas badan sewaktu saya tidur. Ini menyebabkan
  Saya jd binggung.. membuat saya terfikir terus..

 2. dayang says

  saya mempunyai seorang kawan ..dia menyatakan kepada saya ..tentang mimpi lintah
  .semasa dia tidur ..dia mimpi lintah ada di atas motor dia
  ..saya tertanya tanya apakah maksud mimpi tersebut?

 3. nurul says

  hai boleh terangkan pada saya,saya mengalami mimpi lintah di kawasan sawah kaki saya penuh dengan lintah yang terlalu banyak dan ada kepala2 lintah yang terkeluar giginya,boleh terangkan pada saya apa maksud mimpi saya?saya harap sesiapa dapat membantu saya sabab akhir2 ini badan saya banyak lebam2 terutamanya di bahagian kaki dan peha,selalunya selepas saya bangun tidur.adakah ini pekara buruk atau sebaliknya.

 4. lyne says

  saya mimpi lintah banyak melekat di seluruh badan saya. tetapi saya berjaya membuka semua lintah tersebut biarpun masih ada lintah yang melekat. apakah maksud petanda itu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *