September 20, 2014

Tafsir Mimpi Singa

Tafir Mimpi Tentang Singa

Sesiapa yang bermimpi tentang singa, tidak kiralah samada melihat singa atau memelihara singa atau apa-apa sekalipun berkaitan singa, dikatakan petandanya ialah si pemimpi akan mendapat kedudukan yang tinggi.

Mungkin akan dilantik memegang sesuatu jawatan ‘kepimpinan’ dan dihormati dalam komuniti. Mungkin juga akan dilantik menjadi ketua atau boss dalam department di pejabat atau organisasi pekerjaan dsb.nya.

rahsia mimpi:

maksud mimpi singa . mimpi singa menurut islam . arti mimpi singa . tafsir mimpi singa menurut islam . makna mimpi singa . tafsiran mimpi singa . mimpi melihat singa .
p5rn7vb

Comments

  1. siti zulaiha says:

    salam , hm saya slalu sgt mimpi nmpak singa sorok dekat semak , pastu terkam adik bradik saya . 2benda saja saya akan selamat , budak2 kecik contoh mcm anak mkcik saya , anak akak saya dan kucing sayaaaa keempat2 ekornya . kenapa ea ?

  2. saye ingin mnaya kan jika sy bemimpi singa..harimau..dan jgak panda..apakah petandanye.. dan didalam mimpi tu..sy mngejar harimau dan singa..untuk mnangkap nye..dan sy tidak keseoranagn malah sy besama2 rakan..dan didalam sangkar saya ternmpak panda.. apakah petandenye..?? terime kasih

Speak Your Mind

*