Tafsir Mimpi Tahi

Tafsiran Mimpi Tahi

Sesiapa yang mendapat mimpi makan tahi tentu akan terkedu dan apabila jaga daripada tidur kemungkinannya akan tertanya-tanya tentang ertinya. Mimpi makan tahi sememangnya sesuatu yang cukup menjengkelkan. Akan tetapi menurut tafsiran yang ditemui, dikatakan bermimpi makan tahi membawa suatu alamat keberuntungan.

Dikatakan bahawa seseorang yang bermimpi makan tahi, kemungkinan si pemimpi akan beroleh harta, lebih-lebih dalam bentuk emas atau perak.

Manakala, jika bermimpi terkena tahi pula, contohnya di dalam mimpinya itu dia bermimpi dibaling dengan tahi atau seseorang mencurahkan air mengandungi tahi ke badannya, ia membawa erti bahawa kemungkinan si pemimpi itu akan beroleh harta dari sumber yang halal.

rahsia mimpi:

mimpi najis . mimpi taik . tafsir mimpi najis . maksud mimpi tahi . Mimpi makan tahi . maksud mimpi najis . makna mimpi tahi .

Comments

 1. mimpiohmimpi says

  dua hari lalu sy mimpi terpijak tahi lembu…mlm seterusnya sy mimpi yg sgt menakutkan sperti nmpak lembaga putih… dan smlm sy mimpi jari org dikerat/dipotong mnggunakan gunting… apa maksudnya… 3mlm berturut2 mimpi yg pelik…adakah jin masi menghuni dlm bdn sya..atau ada org yg lain yg cuba mnghantar sihir?..sbb sblm ni sy mmg pernah berubat…sblm berubat sy slalu mimpi bnda2 tajam..mimpi pisau…darah…mayat yg sda dikapan disorong troli kiri kanan sy.. paling last sy mimpi minum air berulat..adakah mimpi sy yg 3hari bturut2 ni petanda masih belum sihat sepenuhnya ke?

 2. sham says

  saya bermimpi saya buang air besar (berak) bukan dalam toilet. tapi diatas tanah dan kerana takut orang nampak najis saya itu saya menguis nguis najis saya kedalam lubang. apa kah tafsiran mimpi saya itu…

 3. fazilah bte husni says

  2 hari lepas sy bermimpi mengorek telinga sendiri. Kemudian saya tgk tahi telinga saya begitu bnyak sekali. Saya mcm x sangka kenapa tahi telinga saya begitu banyak sekali. Tolong tafsir mimpi saya ni

  • tok wan says

   Mimpi benda-benda kotor lazimnya membawa maksud tersirat akan sesuatu kesalahan, keburukan atau akan melakukan sesuatu keaiban. Berhati-hati lah dalam tindakan anda kelak.

 4. zeck says

  Saya mimpi sedang memcuci carpet masjid. Sedang mengankat salah satu karpet entah tiba2 keliling dipenuhi tahi ayam sehinggakan termasuk dalam mulut. Yg herannya saya tetap habiskan kerja saya walaupun tahi penuh dalam mulut.
  Ape maknanya tu…??

 5. Veneno E T says

  Adakah bermimipi pada waktu2 tertentu akan tafsiran berbeza?
  Sekiranya pada jam 12-1 pagi dan pada waktu 5-6 pagi.

 6. aiman says

  mlm td sy mimpi tahi,saya di sebuah sekolah.. sy mencari tandas krn ingin qada hajat,lalu ad seseorg menggngu sy melaksanakn perbuatan sy,lalu sy keluar drpd tandas itu utk mencari tandas lain,namun kesemua tandas yg sy pergi dipenuhi dgn pelajar sekolah rendah yg tga buang najisnya smbil dduk di lantai bkn cangkuk dlm mangkuk tandas,lalu sy mencari2 troz mencari namun tdk terjumpa jge,selepas itu sy troz tersedar,apakah mksudnya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *