September 20, 2014

Tafsir Mimpi Tahi

Tafsiran Mimpi Tahi

Sesiapa yang mendapat mimpi makan tahi tentu akan terkedu dan apabila jaga daripada tidur kemungkinannya akan tertanya-tanya tentang ertinya. Mimpi makan tahi sememangnya sesuatu yang cukup menjengkelkan. Akan tetapi menurut tafsiran yang ditemui, dikatakan bermimpi makan tahi membawa suatu alamat keberuntungan.

Dikatakan bahawa seseorang yang bermimpi makan tahi, kemungkinan si pemimpi akan beroleh harta, lebih-lebih dalam bentuk emas atau perak.

Manakala, jika bermimpi terkena tahi pula, contohnya di dalam mimpinya itu dia bermimpi dibaling dengan tahi atau seseorang mencurahkan air mengandungi tahi ke badannya, ia membawa erti bahawa kemungkinan si pemimpi itu akan beroleh harta dari sumber yang halal.

rahsia mimpi:

mimpi najis . mimpi taik . tafsir mimpi najis . maksud mimpi tahi . maksud mimpi najis . Mimpi makan tahi . makna mimpi tahi .
p5rn7vb

Comments

  1. saya bermimpi tgk najis sndri.ape tfsir mmpi sya..

  2. santo sloven says:

    sy mimpi tntang brtengkar sm ular apa artinya ??

  3. nur hana says:

    Apa erti mimpi seseorang mencampur tahi dengan najis?

    • Mimpi benda-benda kotor lazimnya membawa maksud tersirat akan sesuatu kesalahan, keburukan atau akan melakukan sesuatu keaiban. Berhati-hati lah dalam tindakan anda kelak.

Speak Your Mind

*