March 29, 2015

Tafsir Mimpi Tahi

Tafsiran Mimpi Tahi

Sesiapa yang mendapat mimpi makan tahi tentu akan terkedu dan apabila jaga daripada tidur kemungkinannya akan tertanya-tanya tentang ertinya. Mimpi makan tahi sememangnya sesuatu yang cukup menjengkelkan. Akan tetapi menurut tafsiran yang ditemui, dikatakan bermimpi makan tahi membawa suatu alamat keberuntungan.

Dikatakan bahawa seseorang yang bermimpi makan tahi, kemungkinan si pemimpi akan beroleh harta, lebih-lebih dalam bentuk emas atau perak.

Manakala, jika bermimpi terkena tahi pula, contohnya di dalam mimpinya itu dia bermimpi dibaling dengan tahi atau seseorang mencurahkan air mengandungi tahi ke badannya, ia membawa erti bahawa kemungkinan si pemimpi itu akan beroleh harta dari sumber yang halal.

rahsia mimpi:

mimpi najis . mimpi taik . tafsir mimpi najis . maksud mimpi tahi . maksud mimpi najis . Mimpi makan tahi . makna mimpi tahi .

Comments

  1. Saya mimpi sedang memcuci carpet masjid. Sedang mengankat salah satu karpet entah tiba2 keliling dipenuhi tahi ayam sehinggakan termasuk dalam mulut. Yg herannya saya tetap habiskan kerja saya walaupun tahi penuh dalam mulut.
    Ape maknanya tu…??

  2. saya mimpi anak saya memakan taik,,apa arti mimpi itu?

  3. Veneno E T says:

    Adakah bermimipi pada waktu2 tertentu akan tafsiran berbeza?
    Sekiranya pada jam 12-1 pagi dan pada waktu 5-6 pagi.

  4. mlm td sy mimpi tahi,saya di sebuah sekolah.. sy mencari tandas krn ingin qada hajat,lalu ad seseorg menggngu sy melaksanakn perbuatan sy,lalu sy keluar drpd tandas itu utk mencari tandas lain,namun kesemua tandas yg sy pergi dipenuhi dgn pelajar sekolah rendah yg tga buang najisnya smbil dduk di lantai bkn cangkuk dlm mangkuk tandas,lalu sy mencari2 troz mencari namun tdk terjumpa jge,selepas itu sy troz tersedar,apakah mksudnya?

Speak Your Mind

*